Karriera në Turqi, sfidat dhe vështirësitë, Arbnora Ademaj flet për ëndrrën që iu bë realitet në vitin 2021

Karriera në Turqi, sfidat dhe vështirësitë, Arbnora Ademaj flet për ëndrrën që iu bë realitet në vitin 2021