Tragjedia me aksidentin dhe ndihma e shtetit kroat, flet në “Përballje” deputetja shqiptare Ermina Lekaj Prljaskaj

Tragjedia me aksidentin dhe ndihma e shtetit kroat, flet në “Përballje” deputetja shqiptare Ermina Lekaj Prljaskaj