Masakra e Izbicës, nëna e Sali Shalës: E kam parë me sy të mi teksa ia kanë vendosur thikën në fyt burrit dhe e kanë vrarë

Masakra e Izbicës, nëna e Sali Shalës: E kam parë me sy të mi teksa ia kanë vendosur thikën në fyt burrit dhe e kanë vrarë