Ikonat e muzikës që vdiqën në moshën 27 vjeçare

Yjet që nuk iu shmangën mallkimit të "Klubit 27" Numri i të famshmëve që kanë vdekur pikërisht në këtë moshë dhe rrethanat e çuditshme të vdekjeve të tyre të parakohshme, kanë nxitur dyshime se diçka e pazakontë po ndodh