Aris Universum në fshatin Malishevë të Gjilanit ofron adrenalinë dhe eksperiencë të paharrueshme me vetura Off Road

Aris Universum në fshatin Malishevë të Gjilanit ofron adrenalinë dhe eksperiencë të paharrueshme me vetura Off Road