Vizita e kryeministrit Rama në Beograd dhe iniciativa “Open Balkan”, qytetarët: Projekt i dëmshëm për Kosovën

Vizita e kryeministrit Rama në Beograd dhe iniciativa “Open Balkan”, qytetarët: Projekt i dëmshëm për Kosovën