Një vit nga vdekja e humoristit Rasim Thaçi - Cima, Artani kujton momentet e fundit me të atin dhe raportin me të

Një vit nga vdekja e humoristit Rasim Thaçi - Cima, Artani kujton momentet e fundit me të atin dhe raportin me të