Lojtarët më të ‘egër’ në 20 vitet e fundit, Sergio Ramos lider i padiskutueshëm – Cana në mesin e më të ndëshkuarve

Përveç Ramosit dhe Canës, nuk mungojnë as emra tjerë të lojtarëve agresiv si Melo, Vidal, De Rossi dhe Pepe Më poshtë keni listën me 25 lojtarët më të 'egër' të 20 viteve të fundit