Messi gjithmonë i ka tejkaluar problemet me klubin dhe pastaj Barcelona ka fituar gjithçka

Kur ka ndodhur kjo, Barcelona e ka fituar tripletën Ngjarjet e këtij sezoni paralajmërojnë se mund të ndodhë befasi