U martua me shqiptare dhe u zhvendos nga Libani në Shqipëri - rrëfimi i veçantë i Elias Mazloum: Më pëlqen gjuha shqipe, kultura dhe traditat këtu

U martua me shqiptare dhe u zhvendos nga Libani në Shqipëri - rrëfimi i veçantë i Elias Mazloum: Më pëlqen gjuha shqipe, kultura dhe traditat këtu