Brenda karantinës së të famshmëve shqiptarë – rekomandimet e tyre për këtë kohë pandemie

Personazhe të famshme publike tregojnë për Telegrafi se si e menaxhojnë këtë mbyllje të imponuar nga një degëzim i ri që nuk ishte identifikuar më parë tek njerëzit Lyrical Son, Diellza Kolgeci, DJ Regard, Ana Kabashi, Cricket dhe Skivi kanë ndarë me lexuesit e Telegrafit zhvillimet e tyre gjatë kësaj pandemie globale