Dikur i varfër dhe i pastrehë, producenti dhe aktori Tyler Perry është zyrtarisht miliarderi më i ri në botë me një pasuri prej 1.4 miliard dollarësh

Sot fiton miliona dollarë nga studioja e tij gjigante filmike dhe televizive, por dikur Tyler Perry jetonte në varfëri ekstreme