Ahmeti i bën dhuratë një tastierë Ramës, i thotë se ia ka hequr shkronjat “P” dhe “R”

Ahmeti i bën dhuratë një tastierë Ramës, i thotë se ia ka hequr shkronjat “P” dhe “R”