Zbulohet sasi e madhe e naftës dhe gazit në Shqipëri, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Evropës

Zbulohet sasi e madhe e naftës dhe gazit në Shqipëri, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Evropës