Ambasadori Rohde: Do të përkrahim bizneset që eksportojnë drejt Gjermanisë dhe vendeve të tjera

Ambasadori Rohde: Do të përkrahim bizneset që eksportojnë drejt Gjermanisë dhe vendeve të tjera