Shefi i grupit parlamentar të LVV-së, Rexhep Selimi në "Përballje”:

Interpelanca e VV-së, rrëzimi i qeverisë Hoti, marrëveshja në Washington sa është e dëmshme dhe kush çka ka fituar/humbur, zgjedhjet e reja?