Marco van Basten, gjeniu elegant që e mbylli karrierën në moshën 28 vjeçare

Fabio Capello: Van Basten prej më të mirëve në histori Manolo Sanchis: I jashtëzakonshëm, rraskapitëse përballja me të Demetrio Albertini: Golat në gjak Michel: Shkathtësi dhe elegancë Amadeo Carboni: E quajtën “Mjellma e Utrechtit”